Turism medical

Profesionalism

Prețuri extrem de avantajoase

Click aici pentru o estimare personalizată!

Turism medical

Din ce in ce mai multi pacienți din afara României aleg să își rezolve problemele medicale la noi, apreciind serviciile profesionale oferite la prețuri extrem de avantajoase comparativ cu prețurile practicate în țări precum Italia, Anglia, Franța, Germania, Spania, SUA, Canada.

Dacă locuiți în altă țară una din principalele probleme în rezolvarea problemelor medicale este gestionarea timpului pe care îl puteți petrece în Romania.

Pentru a putea beneficia la maxim de serviciile noastre în timpul petrecut la noi vă rugam sa ne oferiți în prealabil cât mai multe date legate de problemele dumneavoastră.

Pentru serviciile stomatologice un mare ajutor este o radiografie panoramică. Vă rugăm să o fixați pe o fereastră luminată si să îi faceți o fotografie digitală, fără blitz. Fotografia radiografiei vă rugăm să ne-o trimiteti folosind formularul din josul paginii. Dacă aveți deja radiografia în format digital pe un CD ne puteți trimite direct fișierul de pe CD. (Daca mărimea fisierului este mai mare de 50 MB vă rugăm să folosiți serviciul gratuit www.transfer.ro, www.wetransfer.com, www.dropbox.com sau oricare alt serviciu).

Datele trimise ne vor ajuta să punem un diagnostic preliminar si să vă propunem un plan de tratament împreună cu o estimare a costului acestuia. Bineînțeles că o evaluare mai exactă nu poate fi facută decât după o consultație medicală propriu-zisă, precum și după eventuala îndepărtare a restaurărilor vechi spre exemplu, dar aceasta estimare este extrem de folositoare pentru a vă oferi un ordin de mărime al costurilor tratamentului.

Craiova, capitala regiunii sud-vestice Oltenia, se găsește la 3 ore distanță de capitala României, București, fiind legată de aceasta prin numeroase curse auto și feroviare. Pe Aeroportul Internațional București Otopeni aterizează zboruri directe pentru multe destinaţii din Europa, precum și zboruri de legătură pentru Statele Unite ale Americii, Canada, Australia şi Noua Zeelandă.
P.S. Nu ezitați să ne contactati pentru a găsi împreună cea mai convenabilă modalitate de transport pentru a ajunge în Craiova!

Cazare

Craiova și împrejurimile sale oferă o gamă largă de oportunități de cazare:

P.S. Nu ezitați să ne contactați pentru a găsi împreună cea mai convenabilă modalitate de cazare pe durata tratamentului dumneavoastră!

Turism

Dacă doriți să vă relaxați în zona noastră, puteți trai clipe de neuitat pe Clisura Dunării sau în stațiunea Baile Herculane,unde munții se apleacă cu noblețe turiștilor. De asemenea, puteți să vizitați Cheile Sohodorului, Rânca sau Valea Oltului .Toate aceste atracții turistice se află la aproximativ 2 ore de Craiova.
P.S. Nu ezitați să ne contactați pentru a găsi împreună cea mai convenabilă modalitate de petrecere a timpului liber pe durata tratamentului dumneavoastră!

Formular de contact

Vă rugăm completați formularul de mai jos și încărcați fișierele cerute:

Tipuri de fișiere permise: 'gif', 'jpeg', 'jpg', 'png', 'tif', 'bmp'
<